dish

Een smaakvolle dienstverlening

Gastronomische catering

d.ish verzorgt de catering van events en feesten in België, Nederland en Luxemburg. Indien u geen locatie heeft kunnen we ook hiervoor zorgen. U kan terecht in ons zaaltje in Emblem voor een gastronomisch diner. We kunnen ook werken op externe locaties voor grotere groepen. We toveren elke plaats om tot een feeëriek walhalla met gastronomische gerechten. U kan bij ons terecht voor bedrijfscatering, catering van een communiefeest, trouwfeest en andere privé feesten.

Contacteer Dirk
Bedrijfsfeest

Een event voor uw medewerkers, een dag om de trouwe klanten in de kijker te zetten ? Een gastronomische lunch of diner helpt om uw doelstellingen te bereiken. Dit kan in walking of seated formule. Dit kan in onze locatie in Emblem of extern.

Huwelijk

Bij een hoogdag in een mensenleven hoort ook topcatering. dish verzorgt de receptie met lekkere gastronomische hapjes. Daarna een verfijnde lunch/diner, al wandelend of zittend, maakt uw dag compleet. Voor beperkte groepen kan u terecht op onze locatie in Emblem. Voor grotere groepen werken we met externe partners (zie “locaties”)

Verjaardagsfeest

dish zorgt voor een onvergetelijke gastronomische beleving, volledig op maat van de jarige. Naast al de cadeau’s die hij ontvangt kan een succulente maaltijd niet ontbreken. We kunnen u ontvangen op onze locatie in Emblem maar komen uiteraard ook graag bij u ter plaatse.

Communiefeest

Bij één van de belangrijkste dagen in de jeugd van een kind hoort ook een lekkere maaltijd. We verwennen jullie graag gastronomisch waarbij we ook voor de kids een aangepast menu kunnen voorstellen. We hebben in Emblem een grote tuin ter beschikking waar het feest kan plaats vinden.

Workshops

d.ish verzorgt workshops “gastronomisch koken”. In ons zaaltje in Emblem verwelkomen we de gasten en wij vullen de avond met gastronomische gerechten, die door jullie worden bereid. Ideaal als incentive voor klanten of medewerkers of als origineel moment onder vrienden. Daarna genieten we samen van de lekkerheden.

Contacteer Dirk

01

Particulier

Indien u voor een groep vrienden een workshop “gastronomisch koken” wenst te organiseren dan kunnen we dit perfect invullen. U zoekt een groep kennissen bijeen en zorgt voor locatie,… d.ish zorgt voor de rest. U kan op onze locatie in Emblem terecht. We verzorgen dit ook op locatie bij de klant. We nemen in dat geval al onze apparatuur mee en geven je een les in gastronomisch koken. Achteraf eten we gezellig de maaltijd samen op. De prijs hangt af van het menu en de gekozen ingrediënten. Voor een driegangen menu moet u rekenen op 60 euro per persoon voor het menu en 250 euro (forfait) voor de chef. In deze prijs is alles inbegrepen (ingrediënten, al het materiaal als potten, pannen, oven, inductievuren,…). We zorgen ervoor dat het zeer interactief is zodat ook de ambiance verzekerd is !

02.

B2B

Het organiseren van een workshop gastronomisch koken is zowel voor medewerkers als voor klanten altijd een schot in de roos. Samen koken heeft altijd iets magisch en zorgt  dikwijls voor een verrassend toffe interactiviteit.

We hebben een aantal locaties ter beschikking waar we dergelijke workshops kunnen organiseren, onder andere onze locatie in Emblem. De prijzen schommelen uiteraard zeer sterk afhankelijk van de gekozen locatie en het gekozen menu.

Eén ding staat vast… het wordt op culinair vlak een gastronomische avond waarbij er, naast het lekkere eten, ook een toffe dynamiek zal zijn tussen de deelnemers.

We werken graag vrijblijvend een voorstel op maat uit.

Homecooking

Contacteer ons met info over jouw verwachtingen voor een gastronomische avond. Op basis hiervan maken we een voorstel op maat. D.ish tovert een gastronomisch diner op tafel op basis van de wensen en het beschikbare budget. d.ish brengt een gastronomische stijl van gerechten. Ten eerste werken we enkel met verse seizoensingrediënten. d.ish maakt alle sauzen en gerechten op ambachtelijke wijze. Ook qua bordschikking verwennen we de gasten op sterrenniveau. GENIETEN is de boodschap. d.ish zorgt voor alles van A tot Z. We hebben alle nodige apparatuur ter beschikking voor de bereiding. d.ish zorgt ook voor alle bestek, borden en glaswerk zodat de klant geen afwas of opruim heeft achteraf. We kunnen ook bediening voorzien zodat de ervaring helemaal sterrenallure krijgt.

Contacteer Dirk
Instagram